Sanitair

Totaalpakket

Hygiëne en ontspanning zijn in deze moderne tijden geen overbodige luxe. Wilt u weg kunnen dromen in een prachtige badkamer waarbij comfort en kwalitatieve materialen centraal staan? Of heeft u eerder nood aan een deugddoende douche, die snel ingesteld is op uw favoriete temperatuur? Dan zijn wij de installateur die u zoekt.

Ons bedrijf helpt u met het verwezenlijken van een badkamer op maat, vanaf de offerte tot het volledig afgewerkt product. Dit alles met een oerdegelijke en persoonlijke service van onze firma.

U heeft een ruime keuze aan toestellen in onze showroom, maar indien u toch op zoek bent naar iets uitzonderlijks kan u ook langsgaan bij één van onze groothandels waarmee we samenwerken. De voornaamste groothandels zijn: Versani, Lambrecht, Sanik,  Desco en Schrauwen.

logo_versanilambrechtsSanikDesco sanitair verwarmingSchrauwen

Renovatie

Ook voor de vernieuwing van uw sanitaire toestellen of een make-over van uw oude badkamer kan u bij ons terecht. Bij een renovatie kan u rekenen op een totaalconcept, waarbij ons bedrijf functioneert als één aanspreekpunt van ontwerp tot uitvoering. Ook hier kan u kiezen uit het ruime aanbod in onze showroom of uit de catalogi en/of showrooms van onze groothandelaars. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte en vertoef binnenkort in de badkamer van uw dromen.