Verwarming

Totaalpakket

Een goed werkende verwarming blijft één van de belangrijkste onderdelen van uw woning.

Daarom maken we er onze specialiteit van om u een totaalpakket aan te bieden, vanaf de verwarmingsketel tot het knopje op de radiator. We berekenen en installeren dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Van kleine tot grote werken voor particulieren en bedrijven.

Naast een uitgebreid gamma aan radiatoren, bieden we ook diverse soorten andere verwarmingtypes aan, zoals vloer- en wandverwarming en voor grotere gebouwen bestaat er ook de mogelijkheid om te werken met diverse soorten luchtverhitters.

Verwarmingsketel

Ook bij verwarmingsketels staat de techniek niet stil. De moderne verwarmingsketel heeft de laatste jaren een enorme vooruitgang geboekt. Milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid zijn 2 steeds belangrijker wordende punten.

We zorgen dan ook voor installaties met een optimaal rendement en lage energiekosten.

We maken er een punt van om een verwarmingsketel aan te bieden die perfect is afgestemd op uw woning. We houden bij ons bezoek aan uw woning dan ook rekening met alle belangrijke punten (isolatie, warmteverlies, grootte van de woning, ouderdom, mogelijke brandstof, leefwijze van de bewoners,…).

Na een persoonlijk gesprek, maken we een volledige berekening voor de verwarming en plaatsing. Neem dus gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte!

We laten u niet in de kou staan.

De merken waarmee wij werken voldoen aan de strengste nationale en internationale kwaliteitsnormen.

Enkele van onze belangrijkste merken:

VaillantBuderuslogo_acvRapidoJunkersmark